Globinsko čiščenje sedežnih garnitur Pelikan

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR

Čistilni servis PELIKAN nudi hitro, učinkovito in kvalitetno globinsko čiščenje sedežnih garnitur ter globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Sedežno garnituro najprej globinsko razprašimo, tako da s tem odstranimo vse prašne delce...

Čistilni servis Pelikan je prvi čistilni servis v Sloveniji, ki je ponudil UV – ultravijolično tehnologijo čiščenja slovenskemu tržišču.
Smo prvi čistilni servis, ki uporablja trostopenjski sistem čiščenja, kar pomeni, da obsega kar tri stopnje čiščenja: globinsko vibracijsko odstranjevanje vseh nečistoč, že omenjeno UV sterilizacijo in končno ekstrakcijsko pranje. Le vse tri navedene stopnje, povezane v celoto, nam lahko zagotovijo kvaliteto čiščenja.

ZAKAJ PRIPOROČAMO GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR?

Sedežna garnitura predstavlja bistven in nepogrešljiv element vsakega osrednjega bivalnega prostora - dnevne sobe. Zaradi svoje večnamenske uporabe pa je navadno tudi polno obremenjena. To dejstvo s časom s seboj neizogibno prinese tudi prve znake uporabe in obrabe materiala, s katerim je prevlečena naša sedežna garnitura. Z vsakdanjo uporabo se iz naših oblačil in ozračja na njej nabirajo prašni delci, ki prodirajo v njeno tekstilno površino. Prav tako se na površini sedežne garniture kopičijo odmrle in odpadle kožne celice z našega telesa in lasišča, z neposrednim kožnim stikom (sedenje v kratkih hlačah) pa tudi kožna maščoba. Vse te nečistoče se neprestano nabirajo v sedežni garnituri in omogočajo razvoj vseh mogočih bakterij in seveda razvoj velike neprijetne nadloge - živalic iz skupine pajkovcev - pršic. Globinsko čiščenje sedežne garniture je postopek, s katerim vas bomo strokovno in učinkovito rešili vseh zgoraj navedenih težav.

POSTOPEK GLOBINSKEGA ČIŠČENJA SEDEŽNIH GARNITUR

V čistilnemu servisu PELIKAN nudimo hitro in učinkovito globinsko čiščenje sedežnih garnitur vseh vrst (blago, mikrofibra, alcantara...) in globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva. Globinsko čiščenje sedežne garniture poteka tako, da le-to najprej globinsko razprašimo: s tem odstranimo vse prašne delce in vse organske nečistoče, ki so produkt odmrlih človeških kožnih celic. Nato sledi UV-ultravijolična sterilizacija sedežne garniture, pri kateri z UV svetlobo uničimo žive pršice in bakterije, nato pa celotno sedežno garnituro ekstrakcijsko izperemo, kar pomeni, da njeno površino prepojimo s čistilno raztopino, ki jo nato strojno, skupaj z vsemi v njej raztopljenimi nečistočami, vakumsko odstranimo iz nje.

Po končanem postopku globinskega čiščenja sedežne garniture postane le-ta ponovno čista, obnovljene so njene naravne barve in madeži večinoma odstranjeni. Sedežna garnitura ponovno pridobi svojo prvotno svežino in vonj, ki ju potem še dolgo oddaja nazaj v prostor.

Sam postopek globinskega čiščenja sedežne garniture traja od 1-3 ure, odvisno od velikosti vaše sedežne garniture.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBLAZINJENEGA POHIŠTVA

Globinsko čiščenje je primerno tudi za vse druge vrste tekstilnega oblazinjenega pohištva (kuhinjski stoli, sedežne klopi, blazine za stole, okrasne naslonske blazine, nadvzmetnice). V primeru nekvalitetnih ali zelo starih polnil, katerim je popustila barvna obstojnost, lahko pri sušenju pride do obarvanja oblazinjene površine, za kar ne prevzemamo odgovornosti.

GLOBINSKO ČIŠČENJE POČITNIŠKIH PRIKOLIC

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva je izredno primerno in priporočljivo za čiščenje počitniških prikolic oziroma vseh spalnih in naslonskih blazin, ki se že leta uporabljajo v počitniških prikolicah in so prava zakladnica prahu, pršic in bakterij, še posebej, kadar te spalne podlage v počitniški prikolici hkratno koristi večje število različnih oseb – dopustnikov. Prav tako priporočamo globinsko čiščenje vseh spalnih in naslonskih blazin ob nakupu rabljene počitniške prikolice.

 GLOBINSKO ČIŠČENJE PLOVIL

Izredno primerno za globinsko čiščenje vzmetnic - vseh vrst ležišč v vaših plovilih. Prav tako priporočljivo za vzdrževanje nivoja čistoče na čarterskih plovilih - jadrnicah ali drugih barkah, ki se oddajajo v najem. Prav v teh plovilih se v kratkem času izmenja veliko število uporabnikov in zato je globinsko čiščenje pred začetkom oziroma ob koncu sezone tako rekoč neizbežno opravilo.

 GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR - NAROČILA

Pokličete nas lahko na 040 242-500 ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  in si zagotovite svoj termin za globinsko čiščenje sedežne garniture.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR - PRIPOROČILA

  • Globinsko čiščenje sedežnih garnitur vseh vrst (blago, mikrofibra, alcantara...) priporočamo vsem, ki še nikoli niste globinsko čistili svoje sedežne garniture.
  • Prav tako globinsko čiščenje sedežne garniture svetujemo vsem, ki ste morda najeli stanovanje ter s tem v uporabo dobili tudi sedežno garnituro, katero pa je pred vami uporabljala druga tuja oseba.
  • Priporočamo tudi vsem, ki imate težave z dihali ali druge zdravstvene težave - pogosta kožna vnetja...

globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-kotna-sedezna-garnitura-fotelji globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-mikrofibra-kotna-sedezna-garnitura-bela globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-fotelj-blago-2019 globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-kotna-sedezna-garnitura-alcantara globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-dvosed-2019 globinsko-ciscenje-sedeznih-garnitur-pelikan-mikrofibra-2019 

     + SPECIALIZIRANI IZKLJUČNO ZA GLOBINSKA ČIŠČENJA - ZAGOTOVILO KAKOVOSTI

     + PROFESIONALNO OSEBJE

     + VRHUNSKE STORITVE

     + GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR

     + CERTIFICIRAN POSTOPEK ČIŠČENJA

     + ULTRAVIJOLIČNA STERILIZACIJA SEDEŽNIH GARNITUR (UV-C žarki)

     + KRATKI ODZIVNI ČASI

     + KONKURENČNE CENE

     + BIO RAZGRADLJIVA (ZDRAVJU PRIJAZNA) ČISTILNA SREDSTVA

     + DELOVNI ČAS: PONEDELJEK - PETEK: 09:00 - 17:00
                              SOBOTA IN NEDELJA: PO PREDHODNEM DOGOVORU

     + DODATNE UGODNOSTI ZA ŠTUDENTE

 

 GLOBINSKO ČIŠČENJE VZMETNIC - INFORMACIJE :-)

Vse informacije v zvezi s čiščenjem, postopki čiščenja ter odgovore na vsa ostala vprašanja dobite na 
gsm: 040 242-500 vse dni v tednu od 09:00 do 17:00.


Poglejte tudi sorodne članke:

Sterilizacija in globinsko čiščenje vzmetnic

Globinsko čiščenje otroških vozičkov in otroških vzmetnic

Kontakt

Čistilni servis Pelikan

Telefon: 040 242-500

E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.