Globinsko čiščenje otroških vozičkov Pelikan

GLOBINSKO ČIŠČENJE OTROŠKIH VZMETNIC IN VOZIČKOV

Otroci v primerjavi z odraslimi preživijo veliko več časa na svojih ležiščih - otroških posteljicah, zato je čistoča le-teh še toliko bolj pomembna in igra izredno pomembno vlogo pri njihovem zdravju.

ZAKAJ PRIPOROČAMO GLOBINSKO ČIŠČENJE OTROŠKEGA VOZIČKA OZ. GLOBINSKO ČIŠČENJE OTROŠKE VZMETNICE?

Kakovosten spanec predstavlja zelo pomemben dejavnik tako v življenju odraslega človeka kot tudi v življenju otroka. Tako kot se nam prah v stanovanju nabira na vseh predmetih - pohištvo, zavese, okenske police in tla, se le-ta, isti prah nabira tudi na naših ležiščih, odejah, rjuhah, vzglavnikih in vzmetnicah, otroških vozičkih, otroških posteljicah, vendar z razliko, da zaradi svoje majhnosti odlično prodira v tkanino in ga na vzmetnicah zelo težko opazimo oziroma vidimo… Vsi ti majhni prašni delci se dodatno pomešani z odmrlimi delci človeške kože, odpadlimi lasnimi celicami, različnimi bakterijami-otroški urin in virusi kopičijo v otroških vzmetnicah in otroških vozičkih ter tvorijo izvrstno hrano in odlično okolje za pospešen razvoj mikroorganizmov in bakterij. Prav tako je vse našteto idealna podlaga za razvoj pršic, ki se v zelo kratkem času izredno močno razmnožijo. Prav izločki teh mikroživalic so, kot zdaj že vemo, izredno škodljivi in alergeni in predstavljajo ogromno in ponavadi nezavedno nevarnost za zdravje naših malčkov. Ti alergeni so premnogokrat vzrok številnih zdravstvenih težav pri otrocih, za katere do sedaj nismo našli oziroma še vedno ne najdemo pravega vzroka.

globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-30  globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-31  globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-32

KAJ OBSEGA POSTOPEK GLOBINSKEGA ČIŠČENJA OTROŠKIH VOZIČKOV IN OTROŠKIH VZMETNIC?

Čiščenje otroških vzmetnic in čiščenje otroških vozičkov Pelikan za globinsko čiščenje vzmetnic uporablja najnovejšo certificirano tehnologijo, ki je kombinacija suhega, mokrega in ultravijoličnega (UV) globinskega čiščenja.

Hitro, kvalitetno in strokovno ultravijolično in globinsko čiščenje otroških vozičkov, čiščenje otroških ležišč in čiščenje otroških vzmetnic. Prav tako vam hitro in kvalitetno očistimo prenosno otroško košaro - školjko, ležalno podlogo otroškega vozička in otroško nadvzmetnico. Globinsko in ultravijolično čiščenje otroških avtomobilskih sedežev vseh vrst.

Privoščite sebi in vašemu malčku zdravo bivalno okolje ter zdrav in miren spanec.

Priporočamo redna periodična globinska čiščenja vsaj 1-2 krat letno.

OPOZORILO: V primeru madežev od bruhanja na vzmetnici/vozičku, je zaradi agresivne želodčne kisline, madeže potrebno odstraniti v najkrajšem možnem času. Prav tako je čimprejšnja odstranitev zelo pomembna pri urinskih madežih, saj se bakterije v urinu v stiku z zrakom začnejo izredno hitro množiti.

globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-vozice-bela-2019globinsko-ciscenje-otroskih-vozickov-pelikan-avtosedezglobinsko-ciscenje-otroskih-vozickov-pelikan-22globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-lupinica-2019globinsko-ciscenje-otroskih-vozickov-pelikan-23globinsko-ciscenje-otroskih-vzmetnic-pelikan-vozice-temno-modraglobinsko-ciscenje-otroskih-vozickov-pelikan-20

GLOBINSKO ČIŠČENJE OTROŠKIH VOZIČKOV IN OTROŠKIH VZMETNIC - NAROČILA

Pokličete nas lahko na 040 242-500 ali nam pišete na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  in si zagotovite svoj termin za globinsko čiščenje otroškega vozička ali otroške vzmetnice.

 

 + SPECIALIZIRANI IZKLJUČNO ZA GLOBINSKA ČIŠČENJA - ZAGOTOVILO KAKOVOSTI

 + PROFESIONALNO OSEBJE

 + SPECIALISTI ZA VZMETNICE

 + VRHUNSKE STORITVE

 + ULTRAVIJOLIČNA STERILIZACIJA OTROŠKIH VZMETNIC

 + ULTRAVIJOLIČNA STERILIZACIJA OTROŠKIH VOZIČKOV

 + NEVTRALIZACIJA IN ODSTRANJEVANJE URINA

 + V PRIMERU URINSKIH MADEŽEV JE ZELO PRIPOROČLJIVA ČIM HITREJŠA ODSTRANITEV ZARADI RAZMNOŽEVANJA BAKTERIJ.

 + KRATKI ODZIVNI ČASI

 + KONKURENČNE CENE

 + DELOVNI ČAS: PONEDELJEK - PETEK: 09:00 - 17:00
                          SOBOTA IN NEDELJA: PO PREDHODNEM DOGOVORU

 GLOBINSKO ČIŠČENJE VZMETNIC - INFORMACIJE :-)

Vse informacije v zvezi s čiščenjem,postopki čiščenja ter odgovore na vsa ostala vprašanja dobite na
gsm: 040 242-500 vse dni v tednu od 09:00 do 17:00.

PRANJE IN UV-STERILIZACIJA OTROŠKIH IGRAČ IZ PLIŠA ALI BLAGA

  globinsko-ciscenje-otroskih-plisastih-igrac-pelikan-joolz globinsko-ciscenje-igrac-pelikan-24 globinsko-ciscenje-otroskih-plisastih-igrac-pelikan-medo-joolz globinsko-ciscenje-otroskih-plisastih-igrac-pelikan-bambi globinsko-ciscenje-otroskih-plisastih-igrac-pelikan-zajcek-2019

Poglejte tudi sorodne članke:

Sterilizacija in globinsko čiščenje vzmetnic

Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

Kontakt

Čistilni servis Pelikan

Telefon: 040 242-500

E-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.